Szerszámgép csapágy

1971-óta működő vállalkozásunk 2000-es évek óta magas minőségű precíziós csapágyakkal kezdett el foglalkozni CNC szerszámgépekhez, kimondottan Japán gyártókkal ( NACHI, NSK, NTN, THK, IKO ). A japán gyártókkal való kapcsolatok azt eredményezték, hogy nagy sikereket értünk el a szerszámgép és ipari csapágyak szegmensében super és ultra precíziós minőségben. Raktárkészletről vagy rövid határidővel kínáljuk szerszámgép, CNC csapágyakat, főorsócsapágyakat, nagypontosságú ferdehatásvonalú csapágyainkat nagyrészt japán szerszámgépekhez.

Értékesítünk főorsókhoz forgócsatlakozókat, forgóbevezetőket, forgóátvezetőket ( Ott Jakob, Deublin ). A forgócsatlakozók forgó géprészek közegellátására, hűtésre, fűtésre, temperálásra, kenésére szolgálnak. Szerszámgépeknél hűtő-kenő emulzió valamint olajköd átvezetésére, bevezetésére, hűtés, kenés és forgácseltávolítás céljából.

 

szerszámgép csapágyak

Szerszámgép csapágyak raktárkészletről

Kifejezetten japán gépekhez kínálunk szerszámgép csapágyakat valódi japán gyártóktól valamint raktárkészletről rendelhető még európai FAG-INA és SLF termékek is. Amennyiben EU-n belül precíziós fellelhető csapágyat keresne, partnerkapcsolatainkon keresztül akár 1 napos express szállítással leszállítjuk a megfelelő helyre.

szerszámgép csapágy alkatrészek

Elérhető szerszámgép csapágyak

szerszámgép csapágy

  • Lineáris csapágy Miskolc és Budapest (THK, IKO, NIPPON, HIWIN márkák)
  • Főorsó csapágy Miskolc és Budapest (NACHI, NSK, NTN – TAH, BTR, BSU)
  • Golyósorsó vég csapágy ( NACHI – TAB, NSK – TAC )
  • INA – FAG precíziós csapágy, főorsócsapágy ( ZKLF, ZKLN, ZARN, stb )
  • Cnc csapágy
  • Ferdehatásvonalú csapágy

 

Szerszámgép csapágy forgalmazás Miskolc és Budapest térségében

Szerszámgép csapágyakat, főorsó csapágyakat és lineáris csapágyakat, valamint precíziós és ultraprecíziós csapágyakat forgalmaz vállalkozásunk több mint 45 éves tapasztalattal raktárkészletről.

Eszterga csapágy

Az esztergáknál legyen az CNC vagy hagyományos működtetésű és megmunkálóközpontoknál csak látszólag használnak sima, általános csapágyakat, itt nagypontosságú percíziós csapágyakat építenek be. Fontos kritérium a pontosság és a minőség. Az itt használt csapágyakat az esetek többségébe nem is gyártja csak a csúcsminőséget produkálni képes gyártók ( Nachi, NSK, NTN, Koyo, INA, SKF ). Az itt használandó szerszámgépminőség megköveteli a P4 pontosságot. Az esetek nagy részében a helytelenül megválasztott, beszerelt, vagy a nem megfelelő minőség nagyobb kárt okoz mint a megtakarítás, legyen szó akár a gépről akár a termelésről. Sok helyen kifejezetten nagypontosságú, precíziós ferdehatásvonaló esztergacsapágyakat használnak általában 15 és 25 fokos hatásszöggel, de léteznek gyártók akik gyártanak 18 és 20 fokos ferdehatásvonalú esztergacsapágyakat is ( GMN, SLF, RHP ). Az esztergák golyósorsóinak csapágyazásánál gyakran használnak 60 fokos golyósorsó végcsapágyakat ( TAB, TAC sorozat ) ezeket általában NACHI és NSK gyártmányban kínáljuk. A ferdehatásvonalú csapágyak többféle előfeszítéssel szerelhetőek, ezeket a gyártók nagy része fel is tünteti: GL=light – könnyű, GM=medium – közepes, GH= heavy – nehéz. A helytelenül beállított előfeszítés téves hatásszöget eredményez!

Eszterga csapágy Miskolc és Budapest vonzáskörzetében raktárkészletről!

Csapágy vásárlás az onlinecsapagybolt.hu-n