Ékszíj / Hosszbordásszíj / Fogasszíj

 

Ékszíjak, fogazott szíjak, fogas szíjak, metrikus és inch méretekben, raktárkészletről, vagy rendelésre (1-3 nap) kaphatóak miskolci boltunkban.

2016-ban megújult kínálat, 350 cikkszámmal kibővítettük meglévő készletünket !!!

Megújúlt kínálatunkban egyaránt szerepelnek ipari ékszíjak, mezőgazdasági, autós ékszíjak, mosógép ékszíjak, háztartásigép ékszíjak, ugynakkor széles választékban fogazottszíjak, fogaszíjak, mikrobordásszíjak, gömbszíjak valamint variátorszíjak, robogó szíjak is elérhetőek raktárkészletről, vagy rendelésre rövid határidővel.

 

Elérhető Ékszíj márkák:

T5 Timing Belt 10 T5 355 Pu Bando

A Bando Japán elsőként 1906-ban ékszíjak gyártására alapított családi vállakozása. Mára Japán vezető hajtáselem gyártója. a Bando képes volt nagy vevői megelégedésre fejleszteni új technológiákat, és folyamatosan bővíteni a termékkínálatát. A hajtástechnikában a Bando név egyet jelent a legmagasabb minőséggel, és kiemelkedő szolgáltatásaival világszerte. Jelenleg 14 országban 19 vállalattal képviselteti magát Európában, Amerikában, és Ázsiában. Ugyanakkor kijelenthetjük a BANDO kínálja a legszélesebb körű megoldásokat ékszíjakra, és a vezető szerepet tölti be a robogó szíjak forgalmazásában.

 

Optibelt ékszíj

 

Legrégebbi, legszélesebb palettával rendelkező prémium kategóriás gyártó. Ékszíjak, fogasszíjak, variátorszíjak legszélesepp termékkínálatával rendelkező, kiemelkedő minőséget kínáló gyártója Németországból. 

 

 

Gates ékszíj

Az eredetileg Amerikai gyártó meghatározó az autóipari szíjak világában, több évtizede beszállítója Wv Audi gyártóknak, ugyanakkor nem elhanyagolható szerepük van az ipari szíjak terén ( ékszíj, fogasszíj, variátorszíj ). 

 

 

 

Barum ékszíj

Cseh gyártású, kiválló ár-érték arányú, stabil miőségű szíjak, szinte az összes kategóriában ( ékszíj, fogasszíj, fogazott szíj ).

 

 

Megadyne ékszíj

Több évizedes múlt, Pirelli technológia, teljes körű kínálat. 

Csapágy vásárlás az onlinecsapagybolt.hu-n